برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی و هنری به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران

برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی و هنری به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران

طبق هماهنگی صورت گرفته و پیگیری های متعدد در روز دوشنبه  8 بهمن ماه 1403 در رستوران مجتمع، یک دوره مسابقه آشپزی در میان پرسنل برگزار شد. این مسابقات با شرکت داوطلبانه پرسنل مجتمع و با هزینه شخصی برگزار گردید.


هدف از برگزاری این دوره از مسابقات، ترویج استفاده از غذاهای اصیل ایرانی، ترغیب همکاران به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان آنها بود که با استقبال بسیار خوب و بی نظیر مواجه گردید.

همچنین در طی برگزاری جناب آقای دکتر سروری ریاست محترم انستیتو و همچنین جناب آقای دکتر پریان معاون محترم تولید انستیتو به همراه جمعی از مدیران از محل برگزاری مسابقه و غذاهای ارائه شده دیدن فرمودند.

کارکنان شرکت کننده در این مسابقه، در یک فضای صمیمی دست پخت هایشان را به رقابت گذاشتند و همکاران مجموعه به همراه داوران منتخب به تست غذا پرداختند.

 

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
آخرین به روز رسانی: 1403/11/08 16:27