برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی و هنری به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی و هنری به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
طبق هماهنگی صورت گرفته و پیگیری های متعدد در روز دوشنبه 8 بهمن ماه 1403 در رستوران مجتمع، یک دوره مسابقه آشپزی در میان پرسنل برگزار شد. این مسابقات با شرکت داوطلبانه پرسنل مجتمع و با هزینه شخصی برگزار گردید.
هدف از برگزاری این دوره از مسابقات، ترویج استفاده از غذاهای اصیل ایرانی، ترغیب همکاران به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان آنها بود که با استقبال بسیار خوب و بی نظیر مواجه گردید.
همچنین در طی برگزاری جناب آقای دکتر سروری ریاست محترم انستیتو و همچنین جناب آقای دکتر پریان معاون محترم تولید انستیتو به همراه جمعی از مدیران از محل برگزاری مسابقه و غذاهای ارائه شده دیدن فرمودند.
کارکنان شرکت کننده در این مسابقه، در یک فضای صمیمی دست پخت هایشان را به رقابت گذاشتند و همکاران مجموعه به همراه داوران منتخب به تست غذا پرداختند.
نظر دهید